KLUBBTRENINGER
(OPPDATERT 2013-05-02 14:55:08)

Monica Leirvik
KLUBBTRENINGER

Treninger for klubbens medlemmer hver mandag kl 1800 på ridebanen på Skoglund. Første trening blir 6.mai.

Treningene er gratis. I utgangspunktet dressur/bakkearbeid/arbeid for hånd( tømmekjøring også mulig hvis det ikke er for mange på banen), men enkelte kvelder kan også settes av til ren hindertrening.

Dette er ikke undervisningstimer, men instruktør Camilla er tilstede og tilgjengelig for spørsmål og for å gi rytterne hjelp og veiledning hvis de ønsker det. Øvelsene er ikke styrt på noe vis så du må legge opp din egen treningsøkt. Spør gjerne om hjelp til spesifikke problemer på forhånd så tar vi det på treningen. Hvis du bare ønsker å møte andre og ri uten veiledning er du selvfølgelig også velkommen til det.

Påmelding via FB eller på Sms/telefon ( 90577809 ) senest søndag før hver trening så slipper Camilla å komme hvis ingen vil benytte seg av tilbudet.

Regler for ridning på ridebane:
-Hold avstand mellom hestene
-Hold til høyre når du møter andre (venstre støvel mot venstre støvel).
-Ryttere på firkantsporet har fortrinnsrett. (Ryttere på volte skal altså gi plass for ryttere på firkantsporet)
-Forlat sporet og gjør holdt i midten av en volte hvis du trenger å gjøre holdt (for eksempel for å rette på hestens utstyr)
-Skritt ris innenfor firkantsporet (høyeste tempo på firkantsporet)
-Ta hensyn til andre hester og ryttere